Kostnadseffektiv Miljönytta

VÄLKOMMEN TILL WASTEC!


Wastec är erkänd samarbetspartner och leverantör world wide av kvalitetsmässigt överlägsna produkter inom avfallshantering.

Vi projekterar och konstruerar kundspecifikt för att lösa våra kunders miljöproblem rationellt och kostnadseffektivt.

Genom egen utvecklingsavdelning och produktion kan vi erbjuda rätt sortiment och lösningar oberoende av våra kunders önskemål, vi erbjuder allt från komplexa omlastningsstationer till komprimatorer, krossar och containers – från Standardsortiment till Premiumklass.

Vi har specialiserat oss på att först och främst fråga efter våra kunders behov och därefter anpassa våra produkter efter dem, och därmed avsevärt förbättra deras arbetsmiljö. Vi vet att ingen arbetsplats är den andra lik.

Nöjda kunder kommer tillbaka. Missnöjda gör det inte. Det är enkel logik, därför är det för oss en självklarhet att du ska känna dig tillfreds med ditt köp. Vi lovar att göra vårt yttersta för att kvalitet och service ska motsvara dina förväntningar.

Välkommen att kontakta oss för ökad lönsamhet och minskad miljöpåverkan.


Återförsäljare för

ACTA RECYCLING

STRAUTMANN UMWELTTECHNIKProdukter

IMG_2129

Vi är en av de få som arbetar med hela kedjan, vår verksamhet omfattar allt från produktutveckling till tillverkning, installation, service och konsultering.

Läs mer..

Habo Rostfria AB

haborostfria

Wastec ingår sedan 2014 i Habo Rostfria AB. Med vår samlade erfarenhet av tillverkning av produkter till avfallshantering och återvinning blir vi till en ännu starkare partner till er.

Habo Rostfria AB

Lösningar

losningar
  • Terminallösning,
  • Rangeringslösning
  • Marknadens lättaste mobila komprimator

Läs mer..